DİREKTÖR MESAJI

Business Management School of Cyprus Meslek Okulu; 2010 yılında profesyonel mesleki eğitim, mesleki seminerler ve mesleki yükseköğretim hizmetleri vermek amacıyla kurulmuştur.

Ülkemizde ve gelişen ülkelerde mesleki eğitim alanında uzman meslek elemanlarına büyük bir ihtiyaç duyulmaktadır. Mesleki ve teknik eğitim, bir mesleğin gerektirdiği bilgi, beceri, tavır ve meslek alışkanlıkları kazandırarak bireyi zihinsel, duygusal, sosyal, ekonomik ve kişisel yönleriyle dengeli biçimde geliştirme sürecidir.

BMS; teknik, mesleki beceri ve yeteneklerini geliştirip meslek sahibi olmak isteyen gençlerin, hem çalışıp hem okuyarak kariyer yapmak ve mesleki eğitim almak isteyenler, için kurulmuş özel bir mesleki eğitim okuludur.

BMS ders müfredatı; dikkatlice tasarlanarak, öğrencilere kavramsal bilgivermeyi , sanayininihtiyacı olan bilgi- beceri ve yeteneklerini geliştirmeyi hedeflemektedir. Sınıfta öğrenme ile iş deneyimini birleştirmekte, öğrencilerini iş sorunlarını çözebilmeleri için geleceğe hazırlamaktadır. Bilgi dünyasında, ekonomik, endüstri odaklı ve kapsayıcı yönetim programları sunulmaktadır. İngilizce Dil Okulu ve Meslek  Okulları programları , öğrencilerimizi iş dünyasına hazırlamak için oluşturulmuştur.

Hizmet ve sanayi sektörleri ile olan yakın ilişkilerimizle birlikte, uygulamalı eğitim imkanı sağlamaktayız.  Öğrencilerimiz bu süreçte; iş tecrübesiyle birlikte  girişimci bir ruha ve problem çözme yeteneğine kavuşmaktadır.

Lefkoşa’nın merkezinde yer alan binamızda şehir hayatı içerisinde eğitim imkanı sunulmaktadır.

Gururla belirtebilirim ki BMS, hizmet ve sanayi sektörlerine profesyonel meslek elemanları yetiştirerek destek verecektir.Öncelikli amacımız; sanayi ve hizmet işletmelerinin ihtiyacı olan bilgi, beceri ve tecrübeye  sahip kalifiye eleman yetiştirmektir.

Meslek Okulumuzdan mezun olan öğrencilerimiz, uluslararası tanınmış derece belgelerine sahip olacaklar ve dünyanın her yerinde kolaylıkla işimkanı bulabileceklerdir veya kendi iş yerlerini kurabileceklerdir.

BMS tüm öğrencilerine kaliteli eğitim sunmayı kendine hedef belirleyen mesleki eğitim kurumudur. Sizleri, yüksek standartlarda eğitim verdiğimiz mesleki programlarımıza ve İngilizce dil öğrenimi veren kurslarımıza kabul etmek için bekliyoruz.

Unutmayın ki, BMS öğrencisi olmak bir ayrıcalıktır! BMS sizleri geleceğe hazırlar.

Saygılarımla,

Bülent ÇETİNKAYA