OKUL YÖNETİMİ

Okulumuzun başlıca idari ve eğitim politikaları, İşletme Yönetim Okulu’nun Direktörü tarafından geliştirilmekte ve uygulanmaktadır. Bu programlar ve araştırma faaliyetleri, finans, personel, bina inşaatı vb. konular üzerinde etkilidir.Okul yönetimi, idari ve akademik kararların alınması ve uygulanmasından sorumludur. Okulun direktörü, akademik konularda okul yönetimine öneri sunar ve yönetim de bunu uygulamaktadır.

SINIFLAR

Sınıflar teknolojik donanıma sahip bir yapıdadır. Kampüsümüzde güvenlik önlemleri, merkezi ısıtma ve soğutma sistemleri, kafe, araba park yeri gibi temel ihtiyaçlar yanında, öğrenci kulüpleri, dans dersleri, şarap servis becerilerini geliştirme aktiviteleri, moda bölümü gibi eşsiz hizmetler de öğrencilerine sunmaktadır.